Каталог

Някои тайни в спортния бридж

Някои тайни в спортния бридж
Издателство: Макрос
ISBN:
Наличност: В наличност
Цена: 12,00лв.

Здравейте настоящи и бъдещи приятели на спортния бридж. Както компетентно забелязвате не се обръщам към бивши, защото такива просто няма. Който веднъж се е докоснал до тази игра, остава неин почитател за цял живот.

Имам удоволствието да Ви представя тази книга с надеждата, че тя ще спомогне до известна степен за израстването Ви като играч, който е ценен и уважаван.

Някои от примерите са взаимствани от практиката, а някои са взети от други източници. Но така или иначе, във всеки един от тях има поука. Поука, която трябва да запомните, за да я прилагате. Защото на масата едва ли ще имате достатъчно време за обширен и задълбочен анализ на дадена ситуация. За много случаи съществува решение на съответния казус и Вие ще се чувствате комфортно, когато знаете предварително това решение.

Препоръката ми е преди да прочетете отговора на даден пример, да се опитате сами да стигнете до него. Всъщност задачите тук не са елементарни, така че ако сами се справите с 50% от тях, това ще говори, че имате данни и база за развитие. И още нещо - когато стигнете края на тази книга, върнете се в началото и я прочетете отново. Тогава сами ще разбете, че един или два прочита няма да са достатъчни за да се запечата всичко това в съответната мозъчна памет.

Книга
Корица: мека
Размери: 13.5 / 19
ISBN: 978-954-915-69-7
Страници: 192

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като код!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Книжна борса Макрос - Пловдив
Печатница