Каталог

География и икономика за 8. клас - Първа част за 9. клас при обучение с интензивно изучаване на чужд език

География и икономика за 8. клас - Първа част за 9. клас при обучение с интензивно изучаване на чужд език
Издателство: Булвест 2000
ISBN: 8 клас
Цена: 14,50лв.

В учебника по география и икономика са включени:

  • Карта на природногеографските пояси и зони на сушата – в началото на учебника – дава възможност на учениците бързо да се ориентират при изучаване на природните зони, както и да ги сравняват. Политическа карта на света – в края на учебника – във всеки момент учениците могат да направят справка, да посочват примери по  континенти.
  • Пътеводител към учебника – ориентира учениците в структурата на различните типове уроци.
  • Разработки на всички видове уроци според учебната програма – уроци за нови знания, преговор – начален, изходен годишен, обобщение по раздели, упражнения, дискусии.
  • Тестове за самоконтрол – с тях учениците имат възможност да проверят сами знанията си. Предложени са тестове за входно и изходно ниво, тематичен контрол по континенти. За всеки от тестовете има брой на точките за верен отговор и скала за самооценяване. Ключът с верните отговори за всеки от тестовете се намира в книгата за учителя.
  • Речник на новите понятия, както и на вече познати основни понятия по предмета. Речникът е изключително полезен при работата на учениците през цялата година не само при въвеждане на понятията, но и в уроците за упражнение, обобщение и преговор.
  • Приложение – в него са поставени всички предписания за изпълнение на различни дейности във вид на стъпки, за да могат учениците лесно да открият необходимото, без да се налага да търсят из целия учебник.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като код!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Книжна борса Макрос - Пловдив
Печатница