Каталог

Обществени науки, гражданско образование и религия за 7. клас Задачи и тестове за външно оценяване

Обществени науки, гражданско образование и религия за 7. клас Задачи и тестове за външно оценяване
Издателство: Анубис
ISBN: 7 клас
Наличност: В наличност
Цена: 6,50лв.

ОБЩЕСТВЕНИ НАУКИ, ГРАЖДАНСКО ОБРАЗОВАНИЕ И РЕЛИГИЯ

ГЕОГРАФИЯ И ИКОНОМИКА
ИСТОРИЯ И ЦИВИЛИЗАЦИЯ


Помагалото съдържа тестове по предметите „География и икономика” и „История и цивилизация”, които са обединени в направление „Обществени науки, гражданско образование и религия”. Тестовите задачи са от затворен тип – с четири възможни отговора, само един от които е верен. Те проверяват всички необходими знания и умения, изисквани от учениците в 7. клас според съответните програми на МОМН.

В ПОМАГАЛОТО СА РАЗРАБОТЕНИ:

  • По пет тематични теста по двата предмета. Всеки тест е представен в два варианта и може да се използва от учителя за текущ контрол след изучаване на конкретни теми.
  • По пет обобщаващи теста по всеки предмет, които проверяват знанията, придобити от учениците през цялата учебна година.
  • Ключ с верните отговори, поместен в края на книжното тяло, който дава възможност за реална преценка на получените знания и за навременно отстраняване на допуснатите пропуски в изучавания материал.

ВАЖНО Е ДА ЗНАЕТЕ

Листовете с тестове в помагалото са перфорирани, за да могат да бъдат откъснати (след попълване на отговорите) и предадени за проверка. Така ученици, учители и родители ще могат да провеждат тренировъчни изпити за външно оценяване в условия, максимално близки до реалните.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като код!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Книжна борса Макрос - Пловдив
Печатница