IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Бравос
i.r.
мнение May 11 2006, 12:14 PM
Мнение #1

Newbie
*

Група: Members
Коментари: 2
Регистриран: 11-May 06
Потребител N: 3

Здравейте на всички. Много се израдвах на този форум за предпечат. Виждам, че е нов и му пожелавам час по-скоро да събере запалени хора. Та да става лафа нали biggrin.gif
Аз се интересувам от графично оформление и обичам да чета мнения на колеги за предимствата и недостатъците на софтуера, за новите технологии и т.н. Би било интересно да има подфорум, в който да се обсъждат готини представяния на български продукти или нещо такова. Примерно мен ме кефят етикетите
на Дерби. Не не съм ги правил аз tongue.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Отговори (1 - 4)
poznai
мнение May 11 2006, 03:33 PM
Мнение #2

Administrator
**

Група: Root Admin
Коментари: 20
Регистриран: 8-May 06
Град: Пловдив
Потребител N: 1

Здрасти! smile.gif
Първо мерси, че си си направил труда да се регистрираш в тази пустош, и да дадеш своя принос за създаването на евентуален бъдещ оазис, ако мога така да се изразя biggrin1.gif
Винаги съм поддържал идеята да се правят повече раздели, но необходимостта от такъв, мисля че трябва да се продикутва от вече създалите се теми по въпроса, както тази например, в общи дискусии. След още няколко такива и хора, които са готови да дискутират подобни въпроси, веднага се открива нов раздел и тези теми отиват там. thumbsup.gif

+Quote Post
Julia Gancheva
мнение Jul 13 2006, 08:41 AM
Мнение #3

Newbie
*

Коментари: 1
Регистриран: 12-July 06
Потребител N: 18

Здравейте,
отскоро се запознах с форумите за полиграфия. Никога не съм предполагала че има такива wub.gif
Та аз се занимавам с предпечат в ателие за реклама и печати. Обичам да разработвам външният вид на търговските обекти и най ми харесва разиграването на нестандартни форми в комбинация с обеми и релефи. От няколко дни сме се запалии да си вземем цифров дубликатор. Вече сме се спряли дори на една обява...Но за съжаление нищо не намерих в нета за "РизографRC4500" на български език. Та ще ми бъде много драго ако някой ме светне по подробно!
Успех на новото форумче! thumbsup.gif
С поздрав
Джули

+Quote Post
elenakt
мнение Oct 18 2006, 08:40 AM
Мнение #4

Newbie
*

Коментари: 4
Регистриран: 18-October 06
Потребител N: 31

Здравей,

А къде си се учила на предпечат? Много ми се ще и аз да се занимавам с това, но не зная къде? Ще ме посъветваш ли? Благодаря предварително! acute.gif

Цитат(Julia Gancheva @ Jul 13 2006, 08:41 AM) *
Здравейте,
отскоро се запознах с форумите за полиграфия. Никога не съм предполагала че има такива wub.gif
Та аз се занимавам с предпечат в ателие за реклама и печати. Обичам да разработвам външният вид на търговските обекти и най ми харесва разиграването на нестандартни форми в комбинация с обеми и релефи. От няколко дни сме се запалии да си вземем цифров дубликатор. Вече сме се спряли дори на една обява...Но за съжаление нищо не намерих в нета за "РизографRC4500" на български език. Та ще ми бъде много драго ако някой ме светне по подробно!
Успех на новото форумче! thumbsup.gif
С поздрав
Джули

+Quote Post
dagaprint-tanya
мнение Nov 19 2007, 07:30 PM
Мнение #5

Newbie
*

Коментари: 2
Регистриран: 19-November 07
Град: Bourgas
Потребител N: 198

Цитат(elenakt @ Oct 18 2006, 08:40 AM) *
Здравей,

А къде си се учила на предпечат? Много ми се ще и аз да се занимавам с това, но не зная къде? Ще ме посъветваш ли? Благодаря предварително! acute.gif

Здравейте, за предпечата лично аз съм самоука... почнах с пейджа и корела... после фотошопа... и т.н
Взимаш си една книга примерно Ин дизайн... на достъпен език разбира се...и почваш от едната кора до другата...
четене и упражнения. Другото по нататък... Пробвай..
Форумите също така много помагат. Когато закъсаш винаги някой да помогне било с идея или как да се направи това или онова.
Лично аз ще помогна ако имаш въпроси.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Време: 10th September 2010 - 10:40 PM